Team Moon&Star!
Wie zijn wij, team Moon&Star
Over ons, team Moon&Star
Team Moon&Star
Moon&Star guesthouse, meer dan een guesthouse
Behulpzaam - Gezellig - Informeel

Team Moon&Star



Ontmoet #teammoonandstar; Patries, Asabere, Lydia, Justice, Toon en onze pluizige hulpjes.
Voel je vrij om ons alles te vragen over je verblijf bij ons en in Ghana!

Ons voornaamste doel is dat je je op je gemak en thuis voelt bij ons, maakt niet uit of je een vrijwilliger bent die hier langer verblijft of een reiziger die voor een paar dagen komt genieten.

Wil je lekker relaxen? Prima!
Gezellig kletsen? Leuk!
Met ons naar het dorp? Geen probleem!

Moon&Star guesthouse, logo

Patricia Zoer, jouw Nederlandse host bij Moon&Star guesthouse

Als opgroeiend meisje droomde ik erover om arme mensen in Afrika te helpen, het liefst in Benin, West Afrika, want ik had een vriendinnetje die daar vandaan kwam. Toen ik 20 was werd de droom waarheid, ik ging vrijwilligerswerk doen, niet in Benin aangezien mijn Frans niet goed was. Maar wel in West Afrika, Ghana om precies te zijn. Wil je meer lezen over mijn allereerste keer in Ghana? Dat kan, ik heb er een blog over geschreven.

Patricia, team Moon&Star
Patricia en kinderen bij Bomfobiri waterfalls


Inmiddels ben ik 40 en woon ik al bijna 10 jaar in Ghana.

Het leven heeft vele vreemde wendingen genomen, waar ik veel van heb geleerd en die me de grote rijkdom van 2 prachtige kinderen heeft gebracht, die ik alleen opvoed. Tegelijkertijd leef ik mijn droom van vroeger in aangepaste versie. Ik ben eigenaresse van Moon&Star guesthouse, een guesthouse met een sociale missie en groot voorstander van duurzaam toerisme zonder negatieve impact op de plaatselijke gemeenschap.

Ik vind het geweldig om Moon&Star guesthouse te runnen, samen met het enthousiaste team Moon&Star en de steun van vrienden en familie. Ik geniet van het leven in de natuur, de interactie met onze gasten, hen het mooie Ghana te laten zien en beleven.

Één van mijn passies is koken en gelukkig deelt team Moon&Star die passie.

Wij vinden het heerlijk om onze gasten te verrassen met de meest uitéénlopende gerechten. We horen heel vaak van gasten dat zij zich verbazen over hoe wij zo smaakvol en gevarieerd koken terwijl we in een klein dorpje gelegen zijn. Ben je benieuwd naar wat wij zowel bieden qua eten? Lees dan ons blog over de 10 beste Moon&Star gerechten.

Ik deel mijn Ghana kennis heel graag met onze gasten

Met mijn bijna 20 jaar Ghana ervaring, zowel als entrepreneur, vrijwilliger en als reiziger kan ik zeggen dat ik behoorlijk bekend ben met de gebruiken, tradities, gewoontes en reisroutes. Ik deel mijn kennis heel graag met onze gasten en met mensen die geïnteresseerd zijn in reizen, vrijwilligerswerk of werken in Ghana. Dit laatste uit zich vooral in mijn freelance werk als expat coach Ghana.
Maar ik sta klaar voor alle Ghana reizigers of mensen die eventueel naar Ghana willen komen op vakantie. Je mag altijd contact met me opnemen met vragen/twijfels die je hebt. Wellicht vind je het ook leuk om Moon&Star guesthouse te volgen op Instagram, het social media kanaal waar we heel actief zijn.

Een andere passie is schrijven. Een hobby die ik tegenwoordig uit naam van Moon&Star guesthouse mag uitoefenen met elke 2 weken een nieuw Nederlands- en Engelstalig blog, op onze social media kanalen én ongeveer eens per maand verschijnt er een blog van mij op het mooie reis platform Global Dutchies.

Het is de hoogste tijd om de andere gezichten achter Moon&Star guesthouse aan je voor te stellen. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Asabere
Mede eigenaar van Moon and Star guesthouse
Asabere is mede eigenaar van Moon&Star guesthouse.
Hij regelt de papierwinkel, is vaak de gids tijdens onze rondreizen en 1 van de belangrijkste personen omtrent ons duurzame doel
Lydia
Moon and Star team lid
Lydia werkt 5 dagen per week bij Moon&Star guesthouse. Ze is verantwoordelijk voor de receptie en organisatie. Maar Lydia is heel veelzijdig en valt in waar ze ook maar nodig is. Ze houdt ook van gezelligheid en een babbeltje!
Justice
Moon and Star team lid
Justice komt uit Banko en hij werkt 5 dagen per week bij Moon&Star. Hij is onze tourguide, maar ook een geweldige kok en leuk gezelschap.
Hij houdt ervan om naar voetbal en muziek te luisteren.
Toon
Onze Belgische ollega in Accra
Toontje woont al meer dan 12 jaar in Accra met haar 2 zoons. Toontje regelt de airportservice en de eerste overnachting voor onze gasten in Accra.
Doggy
Onze hond
Schrik niet wanneer er iets pluizigs voorbij komt! Onze honden zijn heel sociaal en houden ervan om geaaid te worden.
Kitty
Onze kat
Gedurende de dag vind je Poekie slapend op de bar of in de waskamer. Gedurenden de nacht? Wie weet wat hij aan het doen is.
Hij vindt het leuk om geaaid te worden- maar maak hem eerst wakker!
Moon&Star Ghana op Instagram
Moon&Star guesthouse blog over durrzaam reizen in Ghana
Moon&Star guesthouse Ghana op Facebook